Ciske Kokje

Mijn naam is Ciske Kokje en ik werk al heel lang op het Futura College, al wel 19 jaar. Voor-dat ik op het Futura College terecht kwam heb ik gewerkt in andere onderwijsvormen, met leerlingen van allerlei leeftijden.

Leerlingen op het Futura College zijn bijzondere en speciale leerlingen, die er voor zorgen dat ik me geen moment verveel tijdens mijn werk. Er gebeuren vaak onverwachte dingen die meestal heel erg leuk, maar soms ook best lastig zijn voor de leerling, maar ook vaak voor hun ouders. Ik vind de gesprekken met de leerling en zijn / haar ouders één van de mooiste en belangrijkste onderdelen van mijn taak. Samen met Marloes, Ramona en Jeroen vormen wij het Begeleidingsteam van het Futura. Ik vind het fijn dat onze leerlingen ‘ons ‘ kantoor ( tje ) weten te vinden, voor een kletspraatje, een verdriet(je), of een serieus gesprek en soms zelf omdat de leerling de les uit gestuurd is, maar dat komt bijna nooit voor …

De ouders van de leerling zijn de experts wanneer het over hun kind gaat en ik vind het heel belangrijk dat wij de ouders zo veel mogelijk betrekken bij de begeleiding van hun kind naar zijn/haar toekomst.

Ik ben heel trots op mijn drie kleinzoons en mijn 3 volwassen dochters, waar ik geheel vanzelf ook een aantal geweldige schoonzoons bij heb gekregen. Mijn partner en ik zijn gelukkig allebei doeners, die een aantal dezelfde hobby’s hebben, wat betekent dat we weinig aan stilzitten toekomen. Koken is één van mijn hobby’s en verder is er een tuin waarin heel veel te doen is.