Max de Mooij

Max de Mooij

Mijn naam is Max de Mooij en ben 54 jaar. 

Ik woon in Oegstgeest, gescheiden ik heb 2 dochters van 20 en 23 jaar die zelfstandig wonen. Ik sta ongeveer 30 jaar voor de klas als docent consumptieve technieken. 

De meeste tijd heb ik in Den Haag gewerkt op een VMBO school. Daar verzorgde ik de praktijklessen bakken en koken . In de loop van de tijd heb ik alle bijkomende taken van mentorschap tot bovenbouwcoördinator en alles daartussen in gedaan. Maar de essentie en de lol in het vak ligt voor mij toch echt in het klaslokaal met de kinderen. Daarna voor een paar jaar een overstap gemaakt naar het MBO en weer terug naar het VMBO in Leiden en in Amsterdam. En nu per 1 augustus hier in Woerden… Praktijkonderwijs en Big Picture Learning. 

Voor mij nieuwe uitgangspunten en ook een uitdaging om met jullie type onderwijs aan de slag te mogen gaan. Ik heb inmiddels een aantal mensen gesproken en leerlingen mogen meemaken in een les. En ik moet zeggen dat de sfeer me wel bevalt. Het is de bedoeling dat ik volgend jaar samen met Jaap de horeca lessen verder vorm ga geven en daar heb ik erg veel zin in. De bedoeling is dat ik start met de bovenbouw en de daarbij behorende stages. Mijn vaktechnische achtergrond is voornamelijk de bakkerij maar het koken van water lukt me ook wel ;-). 

Afaf Tahtah

Afaf Tahtah

Ik ben Afaf, ook wel Affie genoemd.

Ik werk nu 3 jaar in het onderwijs. Ik geef kookles en VOS (voorbereiding op stage).
Koken is mijn hobby en ik vind het geweldig dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken. Samen met de leerlingen is het koken met Affie geworden.
Eten maakt gezellig en koken is de voorpret. Met die gedachte hoop ik de leerlingen van het Futura te motiveren in de keuken.

Alwin Smit

Alwin Smit

Ik ben Alwin Smit, geboren in 1980. Ik woon in het schattige dorpje Kamerik met mijn Australische vriendin Kristy. Zij is lerares Engels in Amsterdam. Ik geef gym op het Futura College. Sport is dan ook mijn grote passie. Ik vind het geweldig als ik binnen een groep leerlingen van allerlei niveau’s zie groeien. Het is mooi als het lukt dat iedereen zich veilig voelt binnen de les en dingen durft te doen. Ik besteed dan ook veel aandacht aan samenwerking. Zelf doe ik al heel mijn leven aan korfbal, en ben op de club ook trainer/coach. Ik zaalvoetbal daarnaast in een vriendenteam. Verder hou ik van reizen, ik heb zelfs een half jaar in Canada gym gegeven. Mijn favoriete reisland is Argentinië. Ik werk inmiddels 12 jaar op het Futura College en geniet van ons leuke team, en de gezellige leerlingen.

André Dokman

André Dokman

Mijn naam is André Dokman en ik ben sinds 2011 directeur/bestuurder van het Futura.

Ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Mijn vrouw en dochter werken allebei in de zorg en mijn zoon werkt voor een groot kaasbedrijf in Bodegraven. Zelf heb ik altijd in het onderwijs gewerkt; ik zou mij niets anders kunnen voorstellen wat me zoveel voldoening geeft.
Ik geniet ervan als ik mensen zie groeien en dat geldt natuurlijk voor de leerlingen, maar ook voor mijn collega’s!
Verder vind ik het belangrijk dat iedereen er mag zijn; we zijn geen ‘eenheidsworsten’, toch?

In mijn vrije tijd krijg ik veel energie van hardlopen en zeker ook van klussen. Verder ben ik hobby imker en heb ik drie bijenvolken thuis staan. Oh ja, mijn hond Guus is op vrijdag de schoolhond in de klas van Floortje. Met vakanties gaan wij altijd graag kamperen met de tent ergens in de bergen.

Annemieke Peters

Annemieke Peters

Ik ben Annemieke Peters. Ik ben advisor op het Futura College en ik werk fulltime. Naast de lessen aan mijn eigen advisory geef ik dit schooljaar Burgerschap en AVO aan ouderejaars leerlingen en nog een paar andere vakken zoals verzorging en kiesvak Bakken. Eens per twee weken kunt u mij op dinsdagavond op de avondschool vinden, waar ik met mijn collega, leerlingen extra ondersteuning bied bij het verwerken van “lastige” lesstof.
Bij ons op school draait alles om maatwerk; dat maakt het leren persoonlijk. Ik vind het geweldig leuk als leerlingen, die op het Futura College gaandeweg ontdekken waar hun passie en ambities liggen,  te helpen met plannen maken om hun ideeën te onderzoeken en uit te voeren.

Ik heb twee volwassen dochters die een opleiding volgen en niet meer thuis wonen. Zij komen regelmatig even gezellig bijkletsen en eten en dan sloof ik me natuurlijk extra uit in de keuken😉.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik heb in mei in mijn uppie een stuk van de Camino gelopen en de combinatie van natuur, fysieke inspanning, innerlijke rust en waardevolle ontmoetingen is mij uitstekend bevallen. Mijn tuintje bijhouden, met 7 boompjes en een flinke beukenhaag, vind ik ook relaxed om te doen en ik kweek nu al mijn 3e generatie oleanders, die in de winter naar binnen verhuizen waardoor er boven, op mijn brede overloop inmiddels een lekker oerwoudje ontstaat. Naast het “buitenvermaak” ga ik iedere maandagavond pottenbakken in Utrecht en spreek ik regelmatig af met vrienden en vriendinnen om samen te eten of een tof live concert bij te wonen. Tot slot kan ik nog vermelden dat ik veel van reizen houd en moet ik bekennen dat ik, op het moment dat u dit leest, waarschijnlijk al weer bezig ben met het plannen van mijn volgende trip.

Anouk Zwijnenburg

Anouk Zwijnenburg

Ik ben Anouk Zwijnenburg en werk al een aantal jaar op het Futura College. Een aantal jaar geleden ben ik als onderwijsassistent in de keuken begonnen. Vanuit de keuken ben ik doorgegroeid en inmiddels werk ik als advisor van klas 3D en volg ik het zij-instroomtraject aan de Hoge School.

Sinds februari 2020 mag ik naast mijn werk als advisor de leerlingen die de Pro-T route volgen op het Futura College begeleiden.

Verder vind ik het leuk om te koken, fitness ik veel en zoek ik graag mijn familiegeschiedenis uit.

Als je vragen hebt over je familiegeschiedenis kan je altijd bij mij terecht!

Arco Baas

Arco Baas

Mijn naam is Arco en werk momenteel in het eerste leerjaar 

In Gouda heb ik bij SBO het Avontuur en een lange periode bij ZML de Ark gewerkt. 

Ik vind het een leuke uitdaging om de leerlingen weer een mooie stap te laten zetten voor een mooie toekomst. 

Mijn hobby’s zijn wandelen in de natuur en fietsen. Met een paar oud collega’s trekken we er vaak op uit om vogels te spotten. 

Samen met mijn vrouw Anja probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen op de Veluwe waar we een mooi Chalet hebben. 

We zijn de trotse ouders van Tim en Jop die inmiddels ook al midden twintigers zijn. 

Carolien Gerritsen

Carolien Gerritsen

Ik ben Carolien Gerritsen en ik ben adjunct directeur op het Futura College.

Ik woon samen met Guido en met Max onze zoon die alweer 22 is en nog gezellig thuis woont. Ik werk al weer heel wat jaren op het Futura, het is zo’n fijne school.
Het team van het Futura is een groep van professionele en enthousiaste mensen, waar ik heel erg trots op ben. We halen met elkaar het beste uit de leerling in een hele goede sfeer.
Ik hou er van om mijn huis gezellig te maken en om te koken en te eten met vrienden. Op vakantie gaan vind ik ook erg fijn, wie niet?!
Verder vind ik het ook leuk om dingen te doen voor Woerden, de stad waar ik al mijn hele leven woon. Zo help ik al een paar jaar mee met de Woerdense IJsbaan en zit ik in het bestuur van Woerden 650 jaar.

Ciske Kokje

Ciske Kokje

Mijn naam is Ciske Kokje en ik werk al heel lang op het Futura College, al wel 19 jaar. Voor-dat ik op het Futura College terecht kwam heb ik gewerkt in andere onderwijsvormen, met leerlingen van allerlei leeftijden.

Leerlingen op het Futura College zijn bijzondere en speciale leerlingen, die er voor zorgen dat ik me geen moment verveel tijdens mijn werk. Er gebeuren vaak onverwachte dingen die meestal heel erg leuk, maar soms ook best lastig zijn voor de leerling, maar ook vaak voor hun ouders. Ik vind de gesprekken met de leerling en zijn / haar ouders één van de mooiste en belangrijkste onderdelen van mijn taak. Samen met Marloes, Ramona en Jeroen vormen wij het Begeleidingsteam van het Futura. Ik vind het fijn dat onze leerlingen ‘ons ‘ kantoor ( tje ) weten te vinden, voor een kletspraatje, een verdriet(je), of een serieus gesprek en soms zelf omdat de leerling de les uit gestuurd is, maar dat komt bijna nooit voor …

De ouders van de leerling zijn de experts wanneer het over hun kind gaat en ik vind het heel belangrijk dat wij de ouders zo veel mogelijk betrekken bij de begeleiding van hun kind naar zijn/haar toekomst.

Ik ben heel trots op mijn drie kleinzoons en mijn 3 volwassen dochters, waar ik geheel vanzelf ook een aantal geweldige schoonzoons bij heb gekregen. Mijn partner en ik zijn gelukkig allebei doeners, die een aantal dezelfde hobby’s hebben, wat betekent dat we weinig aan stilzitten toekomen. Koken is één van mijn hobby’s en verder is er een tuin waarin heel veel te doen is.

Daan Terpstra

Daan Terpstra

Mijn naam is Daan Terpstra en hier op het Futura College ben ik advisor. Momenteel van een derde jaars klas. Ik woon samen met mijn vriendin in Harmelen en ben vader van 3 kinderen. Ik sport graag, vooral voetballen vind ik leuk. Dit doe ik zowel op het veld als in de zaal. Daarnaast lees ik graag en onderneem ik graag leuke dingen met vrienden.

Lesgeven op het Futura College doe ik al ruim 15 jaar met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school gaan. Daarom besteed ik veel aandacht aan de sfeer binnen de groep. Gelukkig is daar op het Futura veel tijd voor. Daarnaast geniet ik erg van de groei die veel leerlingen doormaken op persoonlijk gebied. En vind ik het tof om mee te maken dat leerlingen ervaren dat ze meer kunnen dan ze soms denken.

David de Jonge

David de Jonge

Ik ben David de Jonge, 45 jaren jong, en ik geef nu bijna 12 jaar les op het Futura College. 

De lessen die ik geef zijn metaal, lassen en fietstechniek. Daarnaast begeleid ik leerlingen tijdens hun stage. 

Het zijn leuke vakken om te geven want de leerlingen zijn bezig met hun handen en kunnen ook tijdens de lessen hun creativiteit kwijt. Ik geniet ervan als leerlingen zelf iets verzinnen en het hen lukt om het te maken.  

Ik ben getrouwd en heb twee puberkinderen. Ik woon in Rijswijk en kom zo vaak als het kan met de motor naar school. Naast motorrijden heb ik ook andere hobby`s. Ik geef drie keer per week voetbaltraining en daarnaast probeer ik nog tijd vrij te maken om zelf hard te lopen. In de zomer stap ik graag op mijn wielrenfiets. In de tijd die ik nog over heb mag ik graag klussen in mijn huis, of bij anderen. 

Dennis van Hattum

Dennis van Hattum

Hoi, ik ben Dennis van Hattum en ben advisor op het Futura. In 2003 ben ik hier komen werken. Het is hier zo leuk dat ik nog steeds met veel plezier drie hele minuten naar de school fiets vanaf mijn huis. Ik ben recht door zee, maar altijd met het doel om je verder te helpen hier op school.

In mijn vrije tijd speel ik graag een bordspel. Aan het eind van de schooldag is daar soms ook wel eens tijd voor. Daarnaast ben ik gek op darten en voetbal. Ik heb zelfs een dartbord in mijn lokaal!

Durf jij een potje tegen mij?

Edith Spanjerberg

Edith Spanjerberg

Hallo, mijn naam is Edith Spanjerberg en ik ben advisor op het Futura College.
Ik ben al 16 jaar met veel plezier werkzaam in het
onderwijs en ik werk sinds kort op het Futura.
Ik ben 37 jaar, woon in Woerden, moeder van 3 kinderen en getrouwd met René.
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te wandelen, ben ik vaak te vinden op de sportvelden, kun je me blij maken met een gezellig samen zijn met vrienden, ga ik graag uit eten, geniet ik van wintersportvakantie, speel ik eindeloos en net iets te fanatiek een gezelschapsspelletje en kun je me wakker maken voor een lekkere zak snoep!

Eszter Hoogendoorn

Eszter Hoogendoorn

Mijn naam is Eszter Hoogendoorn.

lk werk sinds 2008 op de administratie van het Futura College. Mijn werk is heel afwisselend en dat vind ik fijn. lk hou mij bezig met ESF subsidie aanvragen en ik ondersteun de stagecoördinator. Leerlingen leveren bij mij hun ondertekende stageovereenkomsten in die ik daarna verwerk in ons leerlingvolgsysteem.
Daarnaast kunt u mij aan de telefoon krijgen als u naar school belt en help ik de leerlingen bij het loket met hun vragen.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.  In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn man en ik ga graag op stap met vriendinnen.

Eva Neervoort

Eva Neervoort

Ik ben Eva Neervoort, vanaf schooljaar 2021-2022 teamleider van de bovenbouw.  
Onderwijs vormgeven, en praktijkonderwijs in het bijzonder, is mijn passie. Vooral het werken vanuit een persoonlijke relatie met leerlingen, ouders en collega’s vind ik ontzettend belangrijk in het onderwijs. Daarom sta ik ook helemaal achter de filosofie Big Picture Learning, waarin leerlingen in een kleinschalige omgeving én met plezier steeds verder aan hun persoonlijke groei en passie werken 

Ik ben getrouwd en samen met onze 2 lieve dochters wonen wij in Loosdrecht op een oude boerderij, waar altijd wat te klussen valt. Ik ben een echte dierenvriend, wij hebben nu een hond en een kat, maar het liefst zou ik nog meer dieren toevoegen.  Ik vind het heerlijk om mijn vrije tijd verder te vullen met tuinieren, motorrijden, en leuke dingen doen met vrienden of het gezin 

Evert de Jong

Evert de Jong

Hallo ik ben Evert de Jong en alweer 15 jaar werkzaam als techniek docent. 10 jaar in het praktijkonderwijs en 5 in het VMBO. Ik ben als installatie technicus geschoold maar kom uit een echte arbeidersfamilie. Wat mijn ogen zien maken mijn handen. Ik ben erg gesteld op veilig werken, dus ik geef ook VCA trainingen in het bedrijfsleven en voor scholen. Dit doe ik 1 dag in de week als zelfstandige.

Ik woon samen met mijn vrouw en dochter en 2 poezen in de Bilt. Ook hier ben ik graag bezig met verbouwen en verbeteren van onze oude woning. Alles wat jezelf kan heb je als eerst verdiend. Wij houden van reizen en ontdekken. Ik ben stiekem ook een gamer helaas steeds minder tijd hiervoor, maar als ik een momentje heb dan pak ik hem. Je zal op school vast meer over mij te weten komen als je wilt. Ik leer jou ook graag kennen op school.

Floortje Delhez

Floortje Delhez

Hoi!

Ik ben Floortje Delhez. Sinds 2009 werk ik met veel plezier op het Futura College. Ik woon samen met mijn man en 2 zoontjes in Woerden.

Ik ben advisor van de onderbouw en daarnaast ben ik coördinator burgerschapsonderwijs. Zo houd ik mij onder andere bezig met maatschappelijke activiteiten in en om de school. Ik zorg dat er stil wordt gestaan bij Paarse Vrijdag, ik organiseer de week van de kinderrechten en regel excursies naar bijvoorbeeld de Tweede Kamer. Als er leerlingen zijn met leuke initiatieven, help ik daar ook graag aan mee.

Daarnaast zorg ik ervoor dat de leerlingen op het Futura College over genoeg kennis en vaardigheden beschikken om zichzelf te kunnen redden binnen onze maatschappij. Denk aan het aanvragen van verzekeringen of subsidies, het omgaan met geld en het zoeken naar een baan of geschikte woonruimte. Ook vind ik het heel belangrijk om bij te dragen aan de meningsvorming van de leerlingen. Wat vind ik zelf van bepaalde zaken en hoe ga ik om met de mening van een ander? Het gesprek over soms lastige onderwerpen ga ik in de klas niet uit de weg. Ik wil hen laten zien hoe je, ondanks het hebben van een andere mening, alsnog op een goede manier met elkaar kunt samenleven. Zeker in deze tijd is het goed om hier aandacht aan te besteden.

Ik werk met veel plezier op het Futura. We hebben een erg gezellig team waarin ik me erg thuis voel. Maar nog veel belangrijker: we hebben echt allemaal het beste met de leerlingen voor. Ik denk dat je dit ook goed voelt wanneer je het gebouw binnenstapt. Er hangt een ontspannen sfeer, iedereen kent elkaar en gaat op een leuke manier met elkaar om.

Harry Pieters

Harry Pieters

Ik ben Harry Pieters en al meer dan 20 jaar werkzaam op deze school. Als stage coördinator  heeft mijn werk alles te maken met stage en de overgang van stage naar werk. Mijn hobby’s zijn fotografie, motorrijden en reizen.

Jaap van Houten

Jaap van Houten

Mijn naam is Jaap van Houten. Sinds 2018 geef ik met heel veel plezier kookles op het Futura College.

Heel lang geleden werkte ik in een restaurant. De horeca draag ik nog steeds een warm hart toe en koken vind ik geweldig dus eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Naast koken ben ik een enorme voetballiefhebber. Ja, dan heb je natuurlijk automatisch een seizoenskaart van FC Utrecht.

Over een jaar of 10 wil ik verhuizen naar Kreta. Mijn huisje heb ik al!!

Jelle Das

Jelle Das

Mijn naam is Jelle Das.

Ik ben sinds 2008 werkzaam op het Futura college. Ik ben nu al 8 jaar advisor van verschillende klassen.  Naast mijn werkzaamheden als advisor geef ik ook elk jaar een aantal gymlessen. Dit blijft echt mijn passie: SPORT. Ik voetbal al sinds mijn 5de bij VV Kamerik. Dat is een voetbalvereniging in een klein dorpje naast Woerden. Daar ben ik ook geboren en getogen. Toch woon ik al 12 jaar in Utrecht met mijn vriendin, kinderen Jet en Loek en 2 katten. Maar ondanks dat blijf ik 3 keer per week naar Kamerik reizen om te voetballen met mijn vrienden.

Ik kan ook enorm genieten van gezellig met vrienden wat eten en drinken, muziek luisteren en reizen. Zo ben ik 5 jaar geleden voor 6 maanden op reis geweest om daarna weer vol positieve energie te starten op het Futura. (-:

Jeroen Gremmen

Jeroen Gremmen

Ik ben Jeroen Gremmen en ben sinds 2018 werkzaam op het Futura college als trajectbegeleider. Als trajectbegeleider geef ik leerlingen die het in de klas of op stage wat moeilijker hebben extra begeleiding. Ik werk samen met Ramona, Marloes en Ciske in het begeleidingsteam. 

Het leuke aan mijn werk is dat ik samen met het begeleidingsteam het verschil kan maken, maar het allermooist vind ik wanneer ik leerlingen zie groeien. 

Ik woon onder de rook van Rotterdam samen met mijn vriendin Laura en onze dochter Elena. In het weekend ga ik regelmatig naar de mooiste club van Nederland. 

Verder sta graag in de keuken, speel ik gitaar, ga ik graag naar concerten en ben ik dol op reizen. 

Johan Hoogendoorn

Johan Hoogendoorn

Ik ben Johan Hoogendoorn, advisor en vakdocent Techniek.

Getrouwd en de trotse vader van twee meisjes.

Mijn affiniteit met hout heeft alles te maken met mijn achterliggende carrière in de bouw. Na het afronden van de middelbare school ben ik jaren in de bouw werkzaam geweest. In die periode heb ik mezelf ontwikkeld tot vakman en is mijn interesse voor het onderwijs gegroeid. Na negen jaar in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt kwam het Futura College in zicht.

Ik zie graag dat leerlingen hard aan het werk zijn en dat lestijd optimaal wordt benut. Mijn ervaring is dat leerlingen tot goede leerprestaties komen door een band met ze op te bouwen, door ze rustig te benaderen en door het stellen van duidelijke grenzen.

Die aanpak brengt leerlingen verder en maakt het mogelijk te zijn wie ze willen zijn.

Mijn vrije tijd bestaat veelal uit activiteiten met mijn gezin. Naast reizen lees ik graag boeken, bereid ik met plezier een maaltijd voor en sta ik in praktisch opzicht klaar voor andere

Jurgen Eijzenga

Jurgen Eijzenga

Ik ben Jurgen. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in het pittoreske Jaarsveld, langs de Lek. In mijn vrije tijd geniet ik van de omgeving daar. Alles op en rond het water vind ik leuk: zeilen, kanoën, surfen….maar ook hardlopen doe ik graag.
Ik werk op het Futura College als docent houtbewerking/ bouw en als teamleider van de onderbouw. Big Picture Learning is volgens mij dé manier van leren: gepassioneerd, in de echte wereld en met mensen die jou kennen.

Jurjen Rijpkema

Jurjen Rijpkema

Ik ben Jurjen Rijpkema, docent gym en groen op het Futura College. Ik geniet van het overbrengen van vaardigheden aan de leerlingen of het nu buiten is of in een gymzaal. Samen bezig zijn en elkaar verder ontwikkelen, is wat me drijft.

Verder ben ik getrouwd en vader van 3 jongens en sport ik graag. Vooral Squash en hockey vind ik leuk. In de vakanties ga ik graag naar Spanje; de zon, de cultuur, de taal en het eten kunnen me enorm boeien.

Lia de Graaff

Lia de Graaff

Mijn naam is Lia de Graaff. lk ben sinds 2008 werkzaam bij de administratie op het Futura College. lk heb het ontzettend naar mijn zin.

Wanneer u naar school belt krijgt u mij of één van mijn andere collega’s van de administratie aan de telefoon. Mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend. Ik help de leerlingen aan het loket, doe de financiële administratie en met mijn collega’s samen doen we de leerlingenadministratie.

Wat ik heel leuk vind is het contact met de leerlingen, en met mijn collega’s.

Ik heb 2 zoons.  Eén woont al op zichzelf en de ander woont nog gezellig thuis.

Mijn hobby’s zijn:

Puzzelen, winkelen,tennissen,wandelen.

Linda van Mourik

Linda van Mourik

Hoi! Ik ben Linda van Mourik, getrouwd en moeder van 2 heerlijke kinderen. Onze trouwe viervoeter Ace maakt dit plaatje compleet.

Sinds 2004 ben ik werkzaam op het Futura College. Als hoofd van de administratie kun je mij vinden bij de receptie, in het midden van de school.  Een heerlijke werkplek, waar iedereen weet me te vinden.
Ook de leerlingen. Dat maakt mijn werk ook zo leuk, het contact met de leerlingen.

Wanneer ik niet aan het werk ben doe ik graag leuke dingen met onze kinderen, lekker wandelen met de hond en fotograferen.

Marieke Koeze

Marieke Koeze

Mijn naam is Marieke Kroeze en ik geef sinds eind 2018 beeldende vorming op het Futura College aan de eerste en tweede klassen.

Ik krijg heel veel energie van het enthousiasme van leerlingen en het samen met hen creëren van nieuwe dingen. Het liefste zit ik tijdens mijn lessen bij de kinderen aan tafel en werken en praten we samen. Wat ik heel fijn vind van het Futura is dat we naast de leerlingen staan en dat elke leerling zoveel mogelijk zijn/ haar eigen route mag volgen.

Naast het lesgeven ben ik verzuimcoördinator, cultuurcoördinator en onderdeel van het roosterteam. Drie hele leuke taken waar ik steeds meer in groei.

Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kinderen, twee meiden. In mijn vrije tijd doe ik aan acteren. Ik ga graag naar festivals en als tegenhanger kan ik ook heel goed op de bank zitten met een haakwerkje of een puzzel.

Marloes van Dijk

Marloes van Dijk

Hoi! Ik ben Marloes van Dijk en ben sinds 2018 orthopedagoog op het Futura College. Samen met Ramona, Jeroen en Ciske zit ik in het begeleidingsteam van school en helpen we de leerlingen, ouders of docenten op weg als er vragen zijn. Je zal mij wel eens in de klas zien of misschien kom je wel een keer langs bij ons drukke maar altijd gezellige kantoor voor een praatje. Dat vinden we altijd leuk! Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik van alles mee kan maken; een kijkje nemen in de lessen, samen met ouders en de leerling zoeken naar oplossingen of kletsen met de leerlingen over van alles en nog wat. Geen dag is hetzelfde op het Futura en daar geniet ik enorm van!

Na schooltijd vind je me in Utrecht, waar ik samenwoon met mijn vriend Jos en eigenlijk is ook thuis geen dag hetzelfde. We vinden het allebei erg leuk om te wielrennen en koffietjes te drinken. Daarnaast kan ik genieten als ik uitgebreid in de keuken sta te koken, het huis vol zit met vrienden, ik zo de stad in kan lopen om even te winkelen of als ik met vrienden of Jos een weekendje weg ga. Maar als je nog een serietip hebt, mag je dat altijd komen vertellen want Netflixen is misschien nog wel mijn allerliefste hobby!

Marty Huiden

Marty Huiden

Ik ben Marty Huiden en werk ruim 18 jaar op het mooie Futura college.
De lessen die ik geef zijn: schoonmaak in de groothuishouding, facilitair en VOS extern.
Zelf vind ik het geweldig om met de leerlingen te werken in de echte wereld. Mijn trots zijn mijn 3 volwassen kinderen en hoe leuk mijn 4 kleinkinderen.
Daarnaast heb ik een grote passie voor het kappersvak waar ik jarenlang werkzaam in ben geweest. In mijn vrije tijd ben ik ook fanatiek met Crossfit.

Michel Dekker

Michel Dekker

Hi, mijn naam is Michel en ik ben 45 lentes jong.
Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee dochters van 9 en 11.
Als ik me niet met het Futura college bezighoud, hou ik me graag bezig met mijn passie, de duivensport. Ik vind het machtig mooi om te zien hoe zo’n beestje na een vlucht van 1000 km of meer in één keer naar huis komt.
Bij het Futura college  werk ik als conciërge. Een hele leuke, maar vooral afwisselende baan! Naast dat ik werk met hele fijne collega’s heb ik bij mijn werkzaamheden veel contact met de leerlingen. Dit vind ik erg leuk.
Ik hoop dat ik nog lang deel mag uitmaken van deze geweldige school!!!

Peter Navarro

Peter Navarro

Hallo ik ben Peter Navarro. Sinds 2017 ben ik werkzaam op het Futura College als advisor en docent detailhandel en logistiek. Dit schooljaar ga ik met veel plezier aan de slag als één van de twee advisors van de entreeopleiding.

Als geboren Hagenees woon ik al weer meer dan 35 jaar in de mooiste stad van Nederland, Utrecht.

Mijn vrouw en ik hebben een grote passie voor reizen en dit heeft ons al over de hele wereld gebracht: van Madagaskar tot Laos en van Californië tot Japan. Maar een weekendje naar België of Duitsland vinden we ook leuk. Tijdens het reizen komen mijn andere interesses volledig aan bod, zoals lezen, fotograferen en geschiedenis. Vooral bij die laatste passie gaat mijn hart als historicus sneller kloppen. Lesgeven en vooral het begeleiden van onze leerlingen naar een beroep of vervolgopleiding vind ik het allerleukste om te doen. Het moment van die eerste handtekening onder een arbeidscontract of de inschrijving bij een vervolgopleiding is onvervangbaar.

Pieter Hembrecht

Pieter Hembrecht

Ik ben Pieter Hembrecht, in 2016 ben ik op het Futura College komen werken als advisor. Daarvoor heb ik een aantal jaar gewerkt in het basisonderwijs.
Ik woon in Woerden en heb het geluk dat ik elke dag lopend naar mijn werk kan! 

Het leuke aan het werken op het Futura College is dat elke dag anders is! Ik word er blij van als leerlingen zijn op hun prestaties en resultaten.  

In 2018 ben ik getrouwd met Mindy eind 2019 hebben wij een zoon gekregen. 

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik hou van hard lopen en ik sport in de sportschool. Daarnaast ben ik scheidsrechter voor KNHB, ik ben scheidsrechter in de Hoofdklasse (Eredivisie Hockey). Ook fluit ik elk jaar een aantal internationale wedstrijden.  

Verder vind ik het leuk om te koken en lees ik graag een boek.  

Pieter van Hazendonk

Pieter van Hazendonk

Mijn naam is Pieter van Hazendonk. Als docent vind ik het belangrijk dat de leerling het maximale uit zichzelf haalt tijdens de schoolperiode. Ik doe dit in goede samenwerking en met een lach op mijn gezicht, want daar wordt iedereen vrolijker van. Op het Futura College verzorg ik meerdere vakken waaronder AVO en Detailhandel. Het contact maken en de relatie aangaan met mensen vind ik belangrijk. Dit is ook de reden dat ik altijd open sta voor vragen of gesprekken. Buiten het docent zijn om ben ik fanatiek voetballer en tennisser. Ook geniet ik in mijn vrije tijd veel van historische locaties want ook geschiedenis is een grote hobby van me. Ontdekken en ontwikkelen zijn dan ook redenen waarom ik als beginnend docent graag voor de klas wil gaan staan.

Puck Delhez

Puck Delhez

Mijn naam is Puck Delhez, ik werk al ruim 20 jaar op het Futura College en heb al heel wat leerlingen voorbij zien komen! Vorig schooljaar heb ik een periode van 3 jaar advisory afgerond. Komend schooljaar heb ik geen eigen advisory.

De afgelopen 2 schooljaren hebben de leerlingen vanwege COVID-19 veel thuis moeten werken. Komend schooljaar ga ik leerlingen ondersteunen die door COVID-19 achterstanden hebben opgelopen. Verder zal ik hier en daar nog enkele lessen geven.

Prive:  Ik ben getrouwd en heb ik drie kinderen die het huis uit zijn en zelf ook al weer kinderen hebben. Ik heb de meeste kleinkinderen (7!) van heel het Futura personeel. Het is een hele drukte als ze er allemaal zijn maar reuze gezellig!

Thuis heb ik nog een hond: Saar, een Goldendoodle, en een kat: Dorus. Twee hele gezellige beesten die ’s avonds gezellig bij ons op de bank liggen!

Ik hoop dat we met zijn allen een gezellig schooljaar gaan hebben!

Ramona de Groot

Ramona de Groot

Mijn naam is Ramona de Groot en ik werk sinds 2008 op het Futura College. Ik begon als mentor en inmiddels werk ik als orthopedagoog. Ik werk in het begeleidingsteam samen met Ciske, Jeroen,  Marloes, een schoolmaatschappelijk werkster van MEE.

Het werken op een school als Futura College is nooit saai. Elke dag is anders en mijn werk is ook geen een dag hetzelfde. Ik vind het bijzonder om op een kleinschalige school te mogen werken. Ik ken bijna elke leerling en ik vind de leerlingen heel puur en oprecht, dat kan ik erg waarderen. Ik vind dat ik de allerleukste baan heb op deze school en dat maakt mij blij.

Naast mijn werk ben ik privé druk met mijn zonen van 10 en 6 en mijn dochter van 8. Gelukkig mag ik dit samen doen met een leuke man. Samen houden wij van gezelligheid en koken en (mede daarom) houd ik ook nog van sportief bezig zijn, zoals kickboksen en bootcamp.

Rachid el Yaacoubi

Rachid el Yaacoubi

Ik ben Rachid el Yaacoubi en sinds 2017 werkzaam op het Futura College. 

Daarnaast ben ik ook al een aantal jaar gelukkig getrouwd met de liefste vrouw. Samen hebben wij een prachtige dochter genaamd Amira en een pasgeboren zoon genaamd Hudayfah.

De energie die ik krijg van mijn werk is werkelijk niet te beschrijven, vooral om te zien hoe leerlingen groeien en zich ontwikkelen in de loop de jaren. Verder vind ik het belangrijk dat iedereen goed en met respect met elkaar om moet gaan. 

In mijn vrije tijd steek ik veel tijd in mijn gezin, daarnaast speel ik iedere zondag zaalvoetbal met een aantal vrienden.

Ronald Wolswijk

Ronald Wolswijk

Hallo allemaal ik ben Ronald en ik ben conciërge op het Futura College. Ik ben 52 jaar en heb 2 zoons Bjorn en Kay ik woon in De Meern. Eerst was ik zzp’er en werkte ik als hovenier en  gaf ik les op het Wellant College in Houten. Ik heb geen leraren opleiding maar wel praktijkervaring. Na schooltijd vind ik het leuk om te knutselen met hout en om te wandelen in de natuur. Ook mag ik graag vissen, koken en lezen. Ik vind het leuk om af en toe een cursus over bomen te geven zodat ik nog een beetje over mijn oude vak kan praten. Ik heb het erg naar mijn zin bij het Futura college vooral het contact met de leerlingen is erg leuk. Als jullie mij beter willen leren kennen komen jullie maar een praatje met mij maken.

Sjaak Kwakkenbos

Sjaak Kwakkenbos

Mijn naam is Sjaak Kwakkenbos, 59 jaar oud en geboren en getogen Woerdenaar. Ik ben bijna 35 jaar getrouwd, heb twee kinderen van 30 en 27 jaar oud en ben sinds kort trotse opa van een kleinzoon. Mijn beroep is al 40 jaar autoschadehersteller en ik werk daarnaast sinds 12,5 jaar ook twee dagen per week op het Futura College als praktijkondersteuner. Ik geef daar auto-, metaal- en fietstechniek en ik vind het erg leuk om mijn vakkennis en mijn interesse door te kunnen geven en kinderen te enthousiasmeren voor techniek. In mijn vrije tijd geniet ik van vakanties, bij voorkeur in de zon. Mijn andere hobby’s zijn volleybal (kijken), wandelen, fietsen, lekker eten en films.

Susan van der Burg

Susan van der Burg

Ik ben Susan van der Burg en ik ben advisor van een onderbouwklas op het Futura college.

Samen met mijn vriend woon ik lekker dicht bij school, ideaal!

Wat ik mooi vind aan mijn werk is dat ik 3 jaar met een klas meega. Ik leer de kinderen en ouders goed kennen en dat zorgt voor een fijne samenwerking.

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met familie, vrienden en vriendinnen. Ik heb veel neefjes en nichtjes waar ik gek op ben!

Susanna Bols

Susanna Bols

Mijn naam is Suzanna Bols, maar iedereen noemt mij meestal Suus. Na lange tijd gewoond en gewerkt te hebben in Rotterdam, ben ik samen met mijn partner en dochtertje van bijna twee neergestreken in De Meern.

Veel plezier beleef ik op zijn tijd aan een goed boek en geeft wandelen en fietsen in de natuur mij rust. Verder luister ik het liefst naar goede muziek, geniet ik van vrienden en familie om me heen, evenals het maken van fijne vakantietripjes

 

Ik ben docent Zorg en Welzijn in opleiding en geef dan ook voornamelijk de zorg- en welzijn lessen. Ik ben sociaal en hulpvaardig naar mijn collega’s toe. Als coachende leerkracht vind ik het waardevol om leerlingen eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te bieden. Met veel plezier en voldoening werk ik met leerlingen vanuit mijn visie ‘zonder relatie, geen prestatie’.

Tessa Vonk

Tessa Vonk

Mijn naam is Tessa Vonk.  

Ik ben advisor op het Futura college. Hiervoor heb ik altijd in het basisonderwijs gewerkt.  

Naast het advisor zijn heb ik ook als taak roostermaker. Heerlijk puzzelen met uren, leerlingen, klassen en docenten. Ik wil graag dat iedereen op zijn of haar goede plek zit, zowel leerlingen als collega’s. Mijn leerlingen help ik graag om deze goede plek voor hen te vinden. 

Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 heerlijke dochters. 

Naast mijn werk op het Futura lees ik graag en wandel ik veel met mijn teckel door de Nederlandse natuur. Kamperen is ook een hobby van mij en dat doe ik het liefst elke vakantie. 

Paars is mijn lievelingskleur en zie je dan ook veel in mijn omgeving terug. De meeste leerlingen kennen mij ook als de ‘paarse juf’. 

 

Wouter Dijksman

Wouter Dijksman

Ik ben Wouter Dijksman en ik werk sinds 2002 op het Futura College. Ik woon in Woerden, ben getrouwd en heb twee volwassen dochters.

Ik ben een echt buitenmens. Ik geef het vak Groen en ben ICT Coördinator.
In mijn vrije tijd sport ik en fotografeer ik.