Alwin Smit

Alwin Smit

Ik ben Alwin Smit, geboren in 1980. Ik woon in het schattige dorpje Kamerik met mijn Australische vriendin Kristy. Zij is lerares Engels in Amsterdam. Ik geef gym op het Futura College. Sport is dan ook mijn grote passie. Ik vind het geweldig als ik binnen een groep leerlingen van allerlei niveau’s zie groeien. Het is mooi als het lukt dat iedereen zich veilig voelt binnen de les en dingen durft te doen. Ik besteed dan ook veel aandacht aan samenwerking. Zelf doe ik al heel mijn leven aan korfbal, en ben op de club ook trainer/coach. Ik zaalvoetbal daarnaast in een vriendenteam. Verder hou ik van reizen, ik heb zelfs een half jaar in Canada gym gegeven. Mijn favoriete reisland is Argentinië. Ik werk inmiddels 12 jaar op het Futura College en geniet van ons leuke team, en de gezellige leerlingen.

Annemieke Peters

Annemieke Peters

Ik ben Annemieke Peters. Ik ben stagecoördinator op het Futura College en ik werk hier fulltime. Met heel veel plezier. Bij ons op school draait alles om maatwerk; daarbij hoort ook het helpen zoeken naar een passende stage, werkplek of vervolgopleiding.  

 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten.
Wandelen, fietsen, in het water plonsen, in de tuin met plantjes rommelen, op de camping kokkerellen op 1 pitje, uitwaaien bij zee; buiten zijn doet mij altijd goed. De sportschool bezoek ik vooral voor “onderhoudstechnische redenen”.  

Naast het “buitenvermaak” spreek ik regelmatig af met vrienden, om samen te borrelen of een live concert of festivalletje bij te wonen. Daarnaast lees ik graag (biebpas) en ga ik regelmatig naar een museum (museumkaart) en de bios. 

Anouk Zwijnenburg

Anouk Zwijnenburg

Ik ben Anouk Zwijnenburg en werk al een aantal jaar op het Futura College. Een aantal jaar geleden ben ik als onderwijsassistent in de keuken begonnen. Vanuit de keuken ben ik doorgegroeid en inmiddels werk ik als advisor van klas 3D en volg ik het zij-instroomtraject aan de Hoge School.

Sinds februari 2020 mag ik naast mijn werk als advisor de leerlingen die de Pro-T route volgen op het Futura College begeleiden.

Verder vind ik het leuk om te koken, fitness ik veel en zoek ik graag mijn familiegeschiedenis uit.

Als je vragen hebt over je familiegeschiedenis kan je altijd bij mij terecht!

Arco Baas

Arco Baas

Mijn naam is Arco en werk momenteel in het eerste leerjaar 

In Gouda heb ik bij SBO het Avontuur en een lange periode bij ZML de Ark gewerkt. 

Ik vind het een leuke uitdaging om de leerlingen weer een mooie stap te laten zetten voor een mooie toekomst. 

Mijn hobby’s zijn wandelen in de natuur en fietsen. Met een paar oud collega’s trekken we er vaak op uit om vogels te spotten. 

Samen met mijn vrouw Anja probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen op de Veluwe waar we een mooi Chalet hebben. 

We zijn de trotse ouders van Tim en Jop die inmiddels ook al midden twintigers zijn. 

Barbara Scheffelaar

Barbara Scheffelaar

Hoi ik ben Barbara, 51 jaar jong, geboren te Amersham. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam op het Futura College als cateringmedewerker.
Voorheen werkte ik bij Ferm Werk. Ik werk met enorm veel plezier op deze school. Ik vind het erg leuk om lekkere dingen te mogen maken. Daarnaast vind ik het contact met leerlingen en collega’s erg fijn. Hopelijk nog vele jaren te gaan!

Carolien Gerritsen

Carolien Gerritsen

Ik ben Carolien Gerritsen en ik ben adjunct directeur op het Futura College.

Ik woon samen met Guido en met Max onze zoon die alweer 22 is en nog gezellig thuis woont. Ik werk al weer heel wat jaren op het Futura, het is zo’n fijne school.
Het team van het Futura is een groep van professionele en enthousiaste mensen, waar ik heel erg trots op ben. We halen met elkaar het beste uit de leerling in een hele goede sfeer.
Ik hou er van om mijn huis gezellig te maken en om te koken en te eten met vrienden. Op vakantie gaan vind ik ook erg fijn, wie niet?!
Verder vind ik het ook leuk om dingen te doen voor Woerden, de stad waar ik al mijn hele leven woon. Zo help ik al een paar jaar mee met de Woerdense IJsbaan en zit ik in het bestuur van Woerden 650 jaar.

Ciske Kokje

Ciske Kokje

Mijn naam is Ciske Kokje en ik werk al heel lang op het Futura College, al wel 19 jaar. Voor-dat ik op het Futura College terecht kwam heb ik gewerkt in andere onderwijsvormen, met leerlingen van allerlei leeftijden.

Leerlingen op het Futura College zijn bijzondere en speciale leerlingen, die er voor zorgen dat ik me geen moment verveel tijdens mijn werk. Er gebeuren vaak onverwachte dingen die meestal heel erg leuk, maar soms ook best lastig zijn voor de leerling, maar ook vaak voor hun ouders. Ik vind de gesprekken met de leerling en zijn / haar ouders één van de mooiste en belangrijkste onderdelen van mijn taak. Samen met Marloes, Ramona en Jeroen vormen wij het Begeleidingsteam van het Futura. Ik vind het fijn dat onze leerlingen ‘ons ‘ kantoor ( tje ) weten te vinden, voor een kletspraatje, een verdriet(je), of een serieus gesprek en soms zelf omdat de leerling de les uit gestuurd is, maar dat komt bijna nooit voor …

De ouders van de leerling zijn de experts wanneer het over hun kind gaat en ik vind het heel belangrijk dat wij de ouders zo veel mogelijk betrekken bij de begeleiding van hun kind naar zijn/haar toekomst.

Ik ben heel trots op mijn drie kleinzoons en mijn 3 volwassen dochters, waar ik geheel vanzelf ook een aantal geweldige schoonzoons bij heb gekregen. Mijn partner en ik zijn gelukkig allebei doeners, die een aantal dezelfde hobby’s hebben, wat betekent dat we weinig aan stilzitten toekomen. Koken is één van mijn hobby’s en verder is er een tuin waarin heel veel te doen is.

Daan Terpstra

Daan Terpstra

Mijn naam is Daan Terpstra en ik ben advisor op het Futura College. Momenteel van een eerstejaars klas. Ik woon samen met mijn vriendin in Harmelen en ben vader van 3 kinderen. Ik sport graag, vooral voetballen vind ik leuk.  Daarnaast lees ik graag en onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Lesgeven op het Futura College doe ik al ruim 16 jaar met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school gaan. Daarom besteed ik veel aandacht aan de sfeer binnen de groep. Gelukkig is daar op het Futura veel tijd voor. Daarnaast geniet ik erg van de groei die veel leerlingen doormaken op persoonlijk gebied. En vind ik het tof om mee te maken dat leerlingen ervaren dat ze meer kunnen dan ze soms denken.

Daniëlle Kersseboom

Daniëlle Kersseboom

Ik ben Daniëlle Kersseboom, 36 jaar en geboren in Woerden. Ik woon met mijn man en twee dochters (7 jaar en 4 jaar) in Linschoten. 
 
Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam op het Futura College.
Ik ben advisor van een eerstejaarsklas. Daarnaast mag ik leerlingen van het tweede jaar begeleiden bij hun VOS stage. 
Leerlingen écht leren kennen vind ik heel belangrijk, het is de basis die nodig is om samen hun talenten te ontdekken en te versterken. 
 
In de afgelopen jaren heb ik gewerkt in het voortgezet speciaal onderwijs bij Kentalis en StipVSO. Na jaren file rijden naar Utrecht, spring ik nu op de fiets naar mijn werk!
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn: tuinieren, wandelen, suppen en skeeleren.
Ik hou van gezelligheid en doe graag leuke dingen met vrienden. Daarnaast lees ik ook graag.

David de Jonge

David de Jonge

Ik ben David de Jonge, 45 jaren jong, en ik geef nu bijna 12 jaar les op het Futura College. 

De lessen die ik geef zijn metaal, lassen en fietstechniek. Daarnaast begeleid ik leerlingen tijdens hun stage. 

Het zijn leuke vakken om te geven want de leerlingen zijn bezig met hun handen en kunnen ook tijdens de lessen hun creativiteit kwijt. Ik geniet ervan als leerlingen zelf iets verzinnen en het hen lukt om het te maken.  

Ik ben getrouwd en heb twee puberkinderen. Ik woon in Rijswijk en kom zo vaak als het kan met de motor naar school. Naast motorrijden heb ik ook andere hobby`s. Ik geef drie keer per week voetbaltraining en daarnaast probeer ik nog tijd vrij te maken om zelf hard te lopen. In de zomer stap ik graag op mijn wielrenfiets. In de tijd die ik nog over heb mag ik graag klussen in mijn huis, of bij anderen. 

Dennis van Hattum

Dennis van Hattum

Hoi, ik ben Dennis van Hattum en ben advisor op het Futura. In 2003 ben ik hier komen werken. Het is hier zo leuk dat ik nog steeds met veel plezier drie hele minuten naar de school fiets vanaf mijn huis. Ik ben recht door zee, maar altijd met het doel om je verder te helpen hier op school.

In mijn vrije tijd speel ik graag een bordspel. Aan het eind van de schooldag is daar soms ook wel eens tijd voor. Daarnaast ben ik gek op darten en voetbal. Ik heb zelfs een dartbord in mijn lokaal!

Durf jij een potje tegen mij?

Eszter Hoogendoorn

Eszter Hoogendoorn

Mijn naam is Eszter Hoogendoorn.

lk werk sinds 2008 op de administratie van het Futura College. Mijn werk is heel afwisselend en dat vind ik fijn. lk hou mij bezig met ESF subsidie aanvragen en ik ondersteun de stagecoördinator. Leerlingen leveren bij mij hun ondertekende stageovereenkomsten in die ik daarna verwerk in ons leerlingvolgsysteem.
Daarnaast kunt u mij aan de telefoon krijgen als u naar school belt en help ik de leerlingen bij het loket met hun vragen.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.  In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn man en ik ga graag op stap met vriendinnen.

Eva Neervoort

Eva Neervoort

Ik ben Eva Neervoort, vanaf schooljaar 2021-2022 teamleider van de bovenbouw.  
Onderwijs vormgeven, en praktijkonderwijs in het bijzonder, is mijn passie. Vooral het werken vanuit een persoonlijke relatie met leerlingen, ouders en collega’s vind ik ontzettend belangrijk in het onderwijs. Daarom sta ik ook helemaal achter de filosofie Big Picture Learning, waarin leerlingen in een kleinschalige omgeving én met plezier steeds verder aan hun persoonlijke groei en passie werken 

Ik ben getrouwd en samen met onze 2 lieve dochters wonen wij in Loosdrecht op een oude boerderij, waar altijd wat te klussen valt. Ik ben een echte dierenvriend, wij hebben nu een hond en een kat, maar het liefst zou ik nog meer dieren toevoegen.  Ik vind het heerlijk om mijn vrije tijd verder te vullen met tuinieren, motorrijden, en leuke dingen doen met vrienden of het gezin 

Floortje Delhez

Floortje Delhez

Hoi!

Ik ben Floortje Delhez. Sinds 2009 werk ik met veel plezier op het Futura College. Ik woon samen met mijn man en 2 zoontjes in Woerden.

Ik ben advisor van de onderbouw en daarnaast ben ik coördinator burgerschapsonderwijs. Zo houd ik mij onder andere bezig met maatschappelijke activiteiten in en om de school. Ik zorg dat er stil wordt gestaan bij Paarse Vrijdag, ik organiseer de week van de kinderrechten en regel excursies naar bijvoorbeeld de Tweede Kamer. Als er leerlingen zijn met leuke initiatieven, help ik daar ook graag aan mee.

Daarnaast zorg ik ervoor dat de leerlingen op het Futura College over genoeg kennis en vaardigheden beschikken om zichzelf te kunnen redden binnen onze maatschappij. Denk aan het aanvragen van verzekeringen of subsidies, het omgaan met geld en het zoeken naar een baan of geschikte woonruimte. Ook vind ik het heel belangrijk om bij te dragen aan de meningsvorming van de leerlingen. Wat vind ik zelf van bepaalde zaken en hoe ga ik om met de mening van een ander? Het gesprek over soms lastige onderwerpen ga ik in de klas niet uit de weg. Ik wil hen laten zien hoe je, ondanks het hebben van een andere mening, alsnog op een goede manier met elkaar kunt samenleven. Zeker in deze tijd is het goed om hier aandacht aan te besteden.

Ik werk met veel plezier op het Futura. We hebben een erg gezellig team waarin ik me erg thuis voel. Maar nog veel belangrijker: we hebben echt allemaal het beste met de leerlingen voor. Ik denk dat je dit ook goed voelt wanneer je het gebouw binnenstapt. Er hangt een ontspannen sfeer, iedereen kent elkaar en gaat op een leuke manier met elkaar om.

Hassan el Hachhouchi

Hassan el Hachhouchi

Ilona van Beek

Ilona van Beek

Ik ben Ilona van Beek en ben 42 jaar.

Ik woon in Vinkeveen en als het mooi weer is vaak op de Vinkeveense Plassen te vinden samen met mijn man Erik en onze zoons Tycho (14 jaar) en Stijn (12 jaar).

Naast varen houd ik ook erg veel van skiën, wandelen, kamperen, tennis en padel.

Ik werk al zo’n 17 jaar in het onderwijs en heb veel positieve ervaring opgedaan in basisonderwijs.

Dit jaar ben ik begonnen bij het Futura College bij Verkoop en Logistiek, waar ik ontzettend veel zin in heb!                              

Ik kijk ernaar uit om de leerlingen te mogen ontmoeten en hen te begeleiden in hun ontwikkeling en leerproces.

Jaap van Houten

Jaap van Houten

Mijn naam is Jaap van Houten. Sinds 2018 geef ik met heel veel plezier kookles op het Futura College.

Heel lang geleden werkte ik in een restaurant. De horeca draag ik nog steeds een warm hart toe en koken vind ik geweldig dus eigenlijk heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Naast koken ben ik een enorme voetballiefhebber. Ja, dan heb je natuurlijk automatisch een seizoenskaart van FC Utrecht.

Over een jaar of 4 wil ik verhuizen naar Kreta. Mijn huisje heb ik al!!

Jan de Graaf

Jan de Graaf

Hallo ik ben Jan de Graaf, 41 jaar en ik werk sinds dit schooljaar op het Futura college. Ik ben getrouwd en ik woon met mijn vrouw, drie dochters en een zoon in Bodegraven.
Ik ben al 41 jaar geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. Van het uit de kinderwagen kijken naar hijskranen en vrachtwagens, naar het skelterbouwen en erop rijden, tot alles wat ik nu doe. Ik ben altijd benieuwd hoe iets werkt en hoe dingen gemaakt worden. Zo probeer ik zelf ook zoveel mogelijk zelf te maken, van een schade auto netjes maken tot een dakkapel op mijn huis plaatsen.
Deze passie voor techniek wil ik graag overbrengen aan jongeren en zo ook op het Futura college. Tijdens de lessen daag ik de jongeren uit om met de techniek aan de slag te gaan. Hoe werken dingen en hoe kan ik zelf iets moois maken. Iets dat je zelf hebt gemaakt of gerepareerd, maakt je trots.
Naast het werk op deze school, werk ik ook nog als autoschade-technicus en organiseer ik regelmatig techniek workshops op allerlei plekken.

Jeroen Gremmen

Jeroen Gremmen

Ik ben Jeroen Gremmen en ben sinds 2018 werkzaam op het Futura college als trajectbegeleider. Als trajectbegeleider geef ik leerlingen die het in de klas of op stage wat moeilijker hebben extra begeleiding. Ik werk samen met Ramona, Marloes en Ciske in het begeleidingsteam.  

Het leuke aan mijn werk is dat ik samen met het begeleidingsteam het verschil kan maken, maar het allermooist vind ik wanneer ik leerlingen zie groeien.  

Ik woon onder de rook van Rotterdam samen met mijn vriendin Laura en onze kinderen Boris en Elena. In het weekend ga ik regelmatig naar de mooiste club van Nederland.  

Verder sta graag in de keuken, speel ik gitaar, ga ik regelmatig naar concerten en ben ik dol op reizen. 

 

Jurgen Eijzenga

Jurgen Eijzenga

Ik ben Jurgen. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in het pittoreske Jaarsveld, langs de Lek. In mijn vrije tijd geniet ik van de omgeving daar. Alles op en rond het water vind ik leuk: zeilen, kanoën, surfen….maar ook hardlopen doe ik graag.
Ik werk op het Futura College als teamleider van de onderbouw. Big Picture Learning is volgens mij dé manier van leren: gepassioneerd, in de echte wereld en met mensen die jou kennen.

Jurjen Rijpkema

Jurjen Rijpkema

Ik ben Jurjen Rijpkema, docent gym en groen op het Futura College. Ik geniet van het overbrengen van vaardigheden aan de leerlingen of het nu buiten is of in een gymzaal. Samen bezig zijn en elkaar verder ontwikkelen, is wat me drijft.

Verder ben ik getrouwd en vader van 3 jongens en sport ik graag. Vooral Squash en hockey vind ik leuk. In de vakanties ga ik graag naar Spanje; de zon, de cultuur, de taal en het eten kunnen me enorm boeien.

Koen Bouwman

Koen Bouwman

Ik ben Koen Bouwman, en sinds maart 2023 geef ik les op de afdeling bouwtechniek.  

Hiervoor heb ik in ongeveer 15 jaar heel wat bouwplaatsen en klussen gezien. Zelf ben ik van krullenjongen tot uitvoerder geklommen. Ik heb nog steeds een eigen klusbedrijf, maar het liefst ben ik lekker aan de slag met de jongens en meiden op het Futura College.  

Als ik niet thuis aan het klussen ben dan hang ik graag in de klim-hal rond. Maar ook als ik aan het kamperen ben word ik gelukkig. Foute grappen bij het vuur en slapen in een tent, heerlijk. Verder hoor ik ook graag sterke verhalen aan. Ik zie jullie in het bouwlokaal! 

Lia de Graaff

Lia de Graaff

Mijn naam is Lia de Graaff. lk ben sinds 2008 werkzaam bij de administratie op het Futura College. lk heb het ontzettend naar mijn zin.

Wanneer u naar school belt krijgt u mij of één van mijn andere collega’s van de administratie aan de telefoon. Mijn werkzaamheden zijn heel afwisselend. Ik help de leerlingen aan het loket, doe de financiële administratie en met mijn collega’s samen doen we de leerlingenadministratie.

Wat ik heel leuk vind is het contact met de leerlingen, en met mijn collega’s.

Ik heb 2 zoons die allebei op zichzelf wonen.

Mijn hobby’s zijn:

Puzzelen, winkelen,tennissen,wandelen.

Linda van Mourik

Linda van Mourik

Hoi! Ik ben Linda van Mourik, getrouwd en moeder van 2 heerlijke kinderen. Onze trouwe viervoeter Ace maakt dit plaatje compleet.

Sinds 2004 ben ik werkzaam op het Futura College. Als hoofd van de administratie kun je mij vinden bij de receptie, in het midden van de school.  Een heerlijke werkplek, waar iedereen me weet te vinden.
Ook de leerlingen. Dat maakt mijn werk ook zo leuk, het contact met de leerlingen.

Wanneer ik niet aan het werk ben doe ik graag leuke dingen met onze kinderen, lekker wandelen met de hond, fotograferen en koken.

Lotte Derksen

Lotte Derksen

Hallo, ik ben Lotte Derksen.
Ik werk al ongeveer 13 jaar in het onderwijs.
Ik ben in Rotterdam begonnen hier werkte ik op een cluster 4 basisschool.  (Leerlingen met zware gedragsproblematiek en/of autisme) Daarna ben ik gaan werken op Stip vso in Utrecht.
Nu ben ik dit schooljaar begonnen op het Futura College waar ik de lessen Verkoop en Logistiek geef.
Erg leuk om samen met de leerlingen kennis te maken met het vak. De leerlingen mogen ook veel buitenopdrachten doen zodat ze in de ‘echte wereld’ leren om te gaan met het vak.  Het is weer een hele andere doelgroep, maar wat is ook deze doelgroep weer leuk!
Ik woon in Woerden en kom uit Linschoten dus beide lekker dichtbij.

In mijn vrije tijd rijd ik graag in mijn oude auto en vind het ook leuk om er zo nu dan wat aan te sleutelen.
Ook kamperen is een grote hobby, ik ga iedere maand samen met mijn vriend minstens 1 weekend kamperen.

(Ja ook in de winter)

Lotte den Dubbelden

Lotte den Dubbelden

Hoi,

Ik ben Lotte den Dubbelden en sinds januari 2023 ben ik als orthopedagoog het begeleidingsteam van het Futura college komen versterken. Ik werk inmiddels 10 jaar in het onderwijs en heb al met diverse doelgroepen mogen werken. Daarbij blijf ik het mooi vinden om leerlingen te zien groeien en daar wanneer nodig mijn steentje aan bij te dragen.

Ik werk nu voor het eerst op fietsafstand van mijn werk want samen met mijn man en 2 kinderen (dochter van 4 jaar en zoontje van 2 jaar) woon ik sinds een paar jaar in Woerden. We hebben het hier erg naar ons zin!

Een aantal jaar geleden heb ik samen met mijn man een jaar in China gewoond waar we ons eigen thee merk, ARELO, zijn begonnen. Ik vind het altijd erg leuk om hier over te praten!

Marieke Kroeze

Marieke Kroeze

Mijn naam is Marieke Kroeze en ik geef sinds eind 2018 beeldende vorming op het Futura College aan de eerste en tweede klassen.

Ik krijg heel veel energie van het enthousiasme van leerlingen en het samen met hen creëren van nieuwe dingen. Het liefste zit ik tijdens mijn lessen bij de kinderen aan tafel en werken en praten we samen. Wat ik heel fijn vind van het Futura is dat we naast de leerlingen staan en dat elke leerling zoveel mogelijk zijn/ haar eigen route mag volgen.

Naast het lesgeven ben ik verzuimcoördinator, cultuurcoördinator en onderdeel van het roosterteam. Drie hele leuke taken waar ik steeds meer in groei.

Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kinderen, twee meiden. In mijn vrije tijd doe ik aan acteren. Ik ga graag naar festivals en als tegenhanger kan ik ook heel goed op de bank zitten met een haakwerkje of een puzzel.

Mark van Leeuwen

Mark van Leeuwen

Ik ben Mark van Leeuwen, 37 jaar en woon met mijn vrouw en 2 kinderen in Woerden. 
Dit schooljaar ben ik advisor klas 3B.
Na meer dan 10 jaar basisonderwijs is het tijd voor een nieuw avontuur. De afgelopen jaren heb ik op een Montessorischool in Alphen aan den Rijn gewerkt. De montessori visie heeft veel raakvlakken met de visie van het Futura College. De individuele aanpak, bouwen aan én op een relatie met de leerling en het werken aan doelen en een weektaak zijn voor mij geen nieuwe onderwerpen. Het zien en horen van de leerlingen (en ouders) is de basis voor een goede samenwerking. Je moet elkaar kunnen vertrouwen en weten wat je aan elkaar hebt. Dat is een wisselwerking die je aan moet gaan. Hierdoor ontstaan mooie dingen.

In mijn vrije tijd ga ik veel er op uit met mijn gezin. Naar het strand, het bos of nieuwe plekken ontdekken. Ik houd van hardlopen en wintersport. Daarnaast ben ik organisator van verschillende culturele evenementen in Woerden. Ik ben onder andere coördinator van Popronde Woerden en programmamaker van Gluren bij de Buren. 

Marleen van Spengen

Marleen van Spengen

Ik ben Marleen van Spengen en ben 29 jaar oud. Samen met mijn man (René), 3 kinderen (Irene 5 jaar, Juul 4 jaar en Jan 2 jaar) en hond Pip woon ik in Wilnis. In mijn vrije tijd werk ik als brandweervrouw bij brandweer Mijdrecht en kijk ik graag naar Formule 1 wedstrijden. Na het weekend vertel ik dan ook graag aan de kinderen in de klas wat ik allemaal beleefd heb met de brandweer.
Voordat ik op het Futura College kwam werken, heb ik in het basisonderwijs gewerkt en bij een kinderdagopvang organisatie. Ik werk inmiddels 8 jaar in het onderwijs met veel plezier! In 2023 ben ik begonnen op het Futura College als advisor.

Martijn de Jong

Martijn de Jong

Mijn naam is Martijn de Jong en sinds vorig jaar 2022 ben ik begonnen als stagiaire bij het Futura College. Hier werd ik met open armen ontvangen en mag ik dit jaar met veel plezier als leraar in opleiding het vak beeldende vorming geven.

Ik woon in Utrecht samen met mijn vriendin (docente kunst en cultuur) en onze lieve kat Muna. In mijn vrije tijd bezoek ik veel musea, kijk documentaires, ga graag op reis of korte steden tripjes en uit mijn expressie door kunst te maken in de vorm van sculpturen en tekeningen. 

Creativiteit vind ik erg belangrijk in de ontwikkeling, vandaar dit ik als docent beeldende vorming de doelgroep graag wil stimuleren binnen dit proces en geeft het mij veel voldoening als ik met mijn creativiteit de leerling enthousiast kan maken voor het vak.

Marty Huiden

Marty Huiden

Ik ben Marty Huiden en werk ruim 18 jaar op het mooie Futura college.
De lessen die ik geef zijn: schoonmaak in de groothuishouding, facilitair en VOS extern.
Zelf vind ik het geweldig om met de leerlingen te werken in de echte wereld. Mijn trots zijn mijn 3 volwassen kinderen en hoe leuk mijn 4 kleinkinderen.
Daarnaast heb ik een grote passie voor het kappersvak waar ik jarenlang werkzaam in ben geweest. In mijn vrije tijd ben ik ook fanatiek met Crossfit.

Max de Mooij

Max de Mooij

Mijn naam is Max de Mooij en ben 54 jaar. 

Ik woon in Oegstgeest, gescheiden ik heb 2 dochters van 20 en 23 jaar die zelfstandig wonen. Ik sta ongeveer 30 jaar voor de klas als docent consumptieve technieken. 

De meeste tijd heb ik in Den Haag gewerkt op een VMBO school. Daar verzorgde ik de praktijklessen bakken en koken . In de loop van de tijd heb ik alle bijkomende taken van mentorschap tot bovenbouwcoördinator en alles daartussen in gedaan. Maar de essentie en de lol in het vak ligt voor mij toch echt in het klaslokaal met de kinderen. Daarna voor een paar jaar een overstap gemaakt naar het MBO en weer terug naar het VMBO in Leiden en in Amsterdam. En nu per 1 augustus hier in Woerden… Praktijkonderwijs en Big Picture Learning. 

Voor mij nieuwe uitgangspunten en ook een uitdaging om met jullie type onderwijs aan de slag te mogen gaan. Ik heb inmiddels een aantal mensen gesproken en leerlingen mogen meemaken in een les. En ik moet zeggen dat de sfeer me wel bevalt. Het is de bedoeling dat ik volgend jaar samen met Jaap de horeca lessen verder vorm ga geven en daar heb ik erg veel zin in. De bedoeling is dat ik start met de bovenbouw en de daarbij behorende stages. Mijn vaktechnische achtergrond is voornamelijk de bakkerij maar het koken van water lukt me ook wel ;-). 

Michel Dekker

Michel Dekker

Hi, mijn naam is Michel Dekker.
Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee mooie dochters.
Als ik me niet met het Futura college bezighoud, hou ik me graag bezig met mijn passie, de duivensport. Ik vind het machtig mooi om te zien hoe zo’n beestje na een vlucht van 1000 km of meer in één keer naar huis komt.
Bij het Futura college werk ik als conciërge. Een hele leuke, maar vooral afwisselende baan! Naast dat ik werk met hele fijne collega’s heb ik bij mijn werkzaamheden veel contact met de leerlingen. Dit vind ik erg leuk.
Ik hoop dat ik nog lang deel mag uitmaken van deze geweldige school!!!

Nikki Verhoef

Nikki Verhoef

Mijn naam is Nikki Verhoef en ik ben advisor van klas 1D
Samen met mijn vriend en 2 zoons (7 jaar en 1 jaar) woon ik in Kamerik.
Met hen besteed ik mijn vrije tijd graag aan spelletjes doen, lekker in de natuur zijn en lezen. Verder speel ik graag een potje tennis, tuinieren en creatief bezig zijn. Ook bezoek ik graag musea, wat daarmee ook meteen mijn ‘honger’ naar het ontdekken van kunst en cultuur een beetje kan stillen.
Dit schooljaar ben ik gestart op het Futura College, net als de eerste jaars ontdek ik dus ook een nieuwe wereld.
Hiervoor heb ik gewerkt bij een taalklas om nieuwkomers in Nederland de Nederlandse taal te leren. Daarvoor heb ik jaren op een Jenaplanschool gewerkt.
Je prettig voelen op school, aansluiting bij wat jij kunt en waar jouw interesse ligt, dat zijn belangrijke dingen om (verder) tot leren te komen. Beide punten zijn voor mij heel belangrijk!
Samen met ouders en collega’s hoop ik er voor en met de leerlingen een mooie schooltijd van te maken.

Pieter Hembrecht

Pieter Hembrecht

Ik ben Pieter Hembrecht, in 2016 ben ik op het Futura College komen werken als advisor. Daarvoor heb ik een aantal jaar gewerkt in het basisonderwijs.
Ik woon in Woerden en heb het geluk dat ik elke dag lopend naar mijn werk kan! 

Het leuke aan het werken op het Futura College is dat elke dag anders is! Ik word er blij van als leerlingen zijn op hun prestaties en resultaten.  

In 2018 ben ik getrouwd met Mindy eind 2019 hebben wij een zoon gekregen. 

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik hou van hard lopen en ik sport in de sportschool. Daarnaast ben ik scheidsrechter voor KNHB, ik ben scheidsrechter in de Hoofdklasse (Eredivisie Hockey). Ook fluit ik elk jaar een aantal internationale wedstrijden.  

Verder vind ik het leuk om te koken en lees ik graag een boek.  

Puck Delhez

Puck Delhez

Mijn naam is Puck Delhez, ik werk al ruim 20 jaar op het Futura College en heb al heel wat leerlingen voorbij zien komen! Vorig schooljaar heb ik een periode van 3 jaar advisory afgerond. Komend schooljaar heb ik geen eigen advisory maar andere taken. Binnen de school. 

Prive:  Ik ben getrouwd en heb  drie kinderen die het huis uit zijn en zelf ook al weer kinderen hebben. Ik heb de meeste kleinkinderen (8!) van heel het Futura personeel. Het is een hele drukte als ze er allemaal zijn maar reuze gezellig! 

Thuis heb ik ook nog een hond: Saar, een Goldendoodle, een gezellig beest die ’s avonds gezellig bij ons op de bank ligt. 

Ik hoop dat we met zijn allen een gezellig schooljaar gaan hebben! 

Ramona de Groot

Ramona de Groot

Mijn naam is Ramona de Groot en ik werk sinds 2008 op het Futura College. Ik begon als mentor en inmiddels werk ik als orthopedagoog.

Het werken op een school als Futura College is nooit saai. Elke dag is anders en mijn werk is ook geen een dag hetzelfde. Ik vind het bijzonder om op een kleinschalige school te mogen werken. Ik ken bijna elke leerling en ik vind de leerlingen heel puur en oprecht, dat kan ik erg waarderen. Ik vind dat ik de allerleukste baan heb op deze school en dat maakt mij blij.

Naast mijn werk ben ik privé druk met mijn zonen van 12 en 8 en mijn dochter van 10. Gelukkig mag ik dit samen doen met een leuke man. Samen houden wij van gezelligheid en koken en (mede daarom) houd ik ook nog van sportief bezig zijn, zoals kickboksen en bootcamp.

Richard Tiben

Richard Tiben

Mijn naam is Richard Tiben,  getrouwd en vader van 3 kinderen, een zoon van 26, een dochter van 13 en een dochter van 10.  

Mijn grote hobby is mijn moestuin. Zelf kweken van groente ( en fruit ) vind ik erg leuk om te doen en ben dan ook het hele jaar door veel in de tuin te vinden. Lekker in de buitenlucht bezig zijn en dan ook nog de lekkerste groenten mee naar huis nemen!  

Mijn 2e hobby is charcuterie. Ik maak mijn eigen (droge) worsten en vleeswaren. Deze bereid ik veelal in een rookkast voor de mooiste garing en de lekkerste smaak. 

Sinds 01-11-2022 werk ik 3 dagen op het Futura college als conciërge. Geen dag is hetzelfde en het vele contact met de leerlingen en collega’s maakt dit een erg leuke baan!  Iedereen helpen en de ‘klusjes’ voor collega’s opknappen vind ik heerlijk om te doen. Ik hoop hier nog vele jaren te mogen werken en veel mensen te leren kennen.  

Ryanne Haak

Ryanne Haak

Hi, ik ben Ryanne Haak ik woon samen met mijn man en 3 gezellige pubers in
het leuke Woerden. Ik vind het leuk om te bakken en te koken en om creatief bezig te zijn. 

Vanaf oktober start ik een Instructeurs opleiding, ik geef les aan de leerlingen bij het vak Verkoop & Logistiek waar ik het afgelopen jaar gestaan heb als onderwijsassistent.
Ik vind het ontzettend leuk om de leerlingen les te kunnen geven in onze schoolwinkel “De Futurashop” hierbij begeleid ik de leerlingen en leren zij hoe het is om in een winkel te staan en wat daar allemaal bij komt kijken om hen doel te behalen. Het is fijn om in een kleinschalige school/leeromgeving te werken met leerlingen die vol passie werken aan hun persoonlijke groei en doel en dat zij dit met plezier kunnen doen.  

Ik begeleid ook de leerlingen bij VOS (Voorbereiding op stage). 

Wij gaan er een gezellig en vooral een leerzaam jaar van maken. 

 

Sjaak Kwakkenbos

Sjaak Kwakkenbos

Mijn naam is Sjaak Kwakkenbos, 59 jaar oud en geboren en getogen Woerdenaar. Ik ben bijna 35 jaar getrouwd, heb twee kinderen van 30 en 27 jaar oud en ben sinds kort trotse opa van een kleinzoon. Mijn beroep is al 40 jaar autoschadehersteller en ik werk daarnaast sinds 12,5 jaar ook twee dagen per week op het Futura College als praktijkondersteuner. Ik geef daar auto-, metaal- en fietstechniek en ik vind het erg leuk om mijn vakkennis en mijn interesse door te kunnen geven en kinderen te enthousiasmeren voor techniek. In mijn vrije tijd geniet ik van vakanties, bij voorkeur in de zon. Mijn andere hobby’s zijn volleybal (kijken), wandelen, fietsen, lekker eten en films.

Sophia Orta Jacobs

Sophia Orta Jacobs

Mijn naam is Sophia, ik ben getrouwd met René en wij hebben twee volwassen kinderen en ondertussen ook al twee kleinkinderen. Ze wonen beide met hun partners in het zelfde dorp en als gezin koken en eten wij regelmatig met elkaar.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze twee honden, pas ik regelmatig op onze kleinkinderen en ben ik graag creatief bezig.

Ik ben een zogenaamde zijinstromer en sta sinds 2006 als docent Zorg en Welzijn voor de klas. Daarnaast heb ik ook andere vakken gegeven als ISDC (intersectoraal dienstverlening en commercie, D&P (diensten en producten), uiterlijke zorg, handvaardigheid en mens en natuur.

Op het Futura geef ik DZ (dienstverlening en zorg), Engels, ik ben advisor en stagebegeleider van klas 4 en 5 DZ

Het mooie van het onderwijs op deze school is dat de leerlingen leren door te doen en er de ruimte is om te ontdekken wat bij ze past. Dat is niet altijd een makkelijke zoektocht maar ik voel mij bevoorrecht om ze daar bij te mogen begeleiden

Susan van der Burg

Susan van der Burg

Ik ben Susan van der Burg en ik ben advisor van een bovenbouwklas op het Futura college.

Samen met mijn vriend en zoontje Kees woon ik lekker dicht bij school, ideaal!

Wat ik mooi vind aan mijn werk is dat ik 3 jaar met een klas meega. Ik leer de kinderen en ouders goed kennen en dat zorgt voor een fijne samenwerking.

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met mijn gezin, familie, vrienden en vriendinnen.

Tessa Vonk

Tessa Vonk

Mijn naam is Tessa Vonk.  

Ik ben advisor op het Futura college. Hiervoor heb ik altijd in het basisonderwijs gewerkt.  

Naast het advisor zijn heb ik ook als taak roostermaker. Heerlijk puzzelen met uren, leerlingen, klassen en docenten. Ik wil graag dat iedereen op zijn of haar goede plek zit, zowel leerlingen als collega’s. Mijn leerlingen help ik graag om deze goede plek voor hen te vinden. 

Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 heerlijke dochters. 

Naast mijn werk op het Futura lees ik graag en wandel ik veel met mijn teckel door de Nederlandse natuur. Kamperen is ook een hobby van mij en dat doe ik het liefst elke vakantie. 

Paars is mijn lievelingskleur en zie je dan ook veel in mijn omgeving terug. De meeste leerlingen kennen mij ook als de ‘paarse juf’. 

 

Tonnie van der Gun

Tonnie van der Gun

Dag allemaal,
Mijn naam is Tonnie. Ik houd van koken, plantjes kweken en tijd doorbrengen met mijn familie en katten. Door mijn interesse in computers en boeken ben ik in eerste instantie als mediathecaresse begonnen in het onderwijs. Daarna ben ik verdergegaan als instructeur Zorg & Welzijn en Dienstverlening & Producten , voordat ik op Futura Dienstverlening & Zorg ben gaan geven. Wat vind ik fijn aan het onderwijs? Dat is toch echt wel de leerlingen zien ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het proces.

Wouter Dijksman

Wouter Dijksman

Ik ben Wouter Dijksman en ik werk sinds 2002 op het Futura College. Ik woon in Woerden, ben getrouwd en heb twee volwassen dochters.

Ik ben een echt buitenmens. Ik geef het vak Groen en ben ICT Coördinator.
In mijn vrije tijd sport ik en fotografeer ik.