Hey! Mijn naam is William, 22 jaar oud en ik ben recent begonnen op het Futura College als Onderwijsassistent.

Ik ben geboren in Brazilië, getogen in Drenthe, en woon (sinds kort) in het mooie Hilversum samen met mijn allerbeste kameraad die ik al ken vanaf groep 4.

Ik hou van reizen en af en toe een stukje hardlopen vind ik ook niet verkeerd.

Op het Futura College assisteer ik docenten tijdens de advisory’s, geef ik techniek lessen, facilitaire   dienstverlening en verzorging. Ook ben ik te vinden in de keuken waar ik samen met leerlingen intern de catering verzorg tijdens VOS (Voorbereiding Op Stage).

Ik vind het zelf erg belangrijk om in het onderwijs te kijken naar het individuele kind. Iedereen is anders en iedereen heeft zijn eigen krachten. Het is belangrijk om die goed in beeld te krijgen en daarop verder te bouwen. Futura College doet dat als geen ander. Met behulp van een fantastisch team zorgt Futura College ervoor dat alle leerlingen op de juiste manier worden gestimuleerd en zodoende de best mogelijke ontwikkeling doormaken als persoon.

Ik ben daarom erg blij dat ik als onderwijsassistent hier mijn steentje aan kan bijdragen en er mede voor kan zorgen dat elk kind op zijn eigen manier zo goed mogelijk wordt onderwezen zodat zij later op eigen kracht hun eigen steentje kunnen gaan bijdragen aan de samenleving.