Tijdelijke vervanging vertrouwenspersoon

Zoals elke school heeft ook het Futura College vertrouwenspersonen. Op het Futura College zijn dit normaal gesproken Susan van der Burg en Daan Terpstra. Maar vanaf deze week worden de taken van Susan vanwege zwangerschapsverlof tijdelijk waargenomen door Marieke Kroeze. Dit nieuws zullen wij uiteraard delen met de leerlingen. Maar bij deze ook via Social schools aan u als ouder. Het geeft ons direct de kans om kort wat toelichting te geven op ons werk als vertrouwenspersoon.

Binnen school zijn wij voor leerlingen, ouders of collega’s het aanspreekpunt voor een vertrouwelijk gesprek. Samen met degene die bij ons komt gaan we in gesprek en zoeken we samen naar een oplossing voor zijn of haar probleem. Wij verwijzen of kunnen bemiddelen tussen betrokkenen. Zaken waarvoor leerlingen of anderen bij ons komen zijn bijvoorbeeld: persoonlijke problemen, pesterijen of discriminatie.

Leerlingen kunnen ons aanspreken op school of een e-mail sturen. Dat geldt ook voor u als ouder. Zo kunt u desgewenst uw zoon of dochter doorverwijzen of zelf contact opnemen. Onze e-mailadressen vindt u hieronder. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar school. Voor de zekerheid ook een foto bij dit verhaal. Dan weet u wie wij zijn en dat is voor leerlingen makkelijker aanschieten!

Met vriendelijke groet,

Marieke Kroeze
Daan Terpstra