Kamp 2de jaars

In week 37 stond het kamp van de tweedejaars op de planning. We zijn van maandag t/m woensdag met de tweedejaars naar Doornspijk geweest. Het kamp stond in het teken van teamspirit, elkaar beter leren kennen en natuurlijk gezelligheid. Het leuke aan dit schoolkamp was dat er zes verschillende activiteiten door de leerlingen zelf georganiseerd waren. Dit zorgde ervoor dat iedereen enthousiast meedeed aan alle activiteiten. Er waren drie verschillende soorten activiteiten: sport, creativiteit en spel. Er was een slagbaltoernooi, een nachtspel en een knutselmiddag georganiseerd.

Op maandagochtend vertrokken we met de bus en kwamen we aan het eind van de ochtend aan op locatie. Daar werden alle bedjes verdeeld en netjes opgemaakt. We hebben de regels en het programma met elkaar doorgenomen en lekker buiten geluncht want het was mooi weer. In de middag hebben we in het bos een lasergame wedstrijd gedaan. ’s Avonds sloten we af met verstoppertje in het donker. Daarna mochten de leerlingen nog spelletjes doen, film kijken of gewoon lekker chillen.

Dinsdagochtend zorgde meester Jaap voor versgebakken eitjes bij het ontbijt en stonden er creatieve en sportieve activiteiten op de planning. Na de lunch kwam de KUVO om een workshop trommelen en een workshop theater te geven. Ook dit vond weer allemaal buiten plaats. ’s Avonds kwamen meester André, juf Lotte en juf Mireille gezellig mee eten om daarna het dierengeluidenspel te spelen. Die avond was er ook voetbal en er waren een aantal leerlingen die dat graag wilden zien dus na het spel kon je ervoor kiezen om voetbal te kijken, spelletjes te doen of om te kletsen.

Woensdagochtend stond in het teken van opruimen, schoonmaken, ontbijten en vertrekken. Deze ochtend gekookte eitjes en een broodje en daarna allemaal de bus in. We vertrokken naar Lage Vuursche, naar het Klimbos. Dit was een fantastische activiteit om met elkaar te doen. Heerlijk om te zien hoe iedereen zijn/ haar grenzen verlegde en tot grote hoogte steeg.