Enthousiast over uw vak? Meld u aan voor On Stage!

On Stage is een project waarbinnen leerlingen van de onderbouw van het Futura, Minkema, Kalsbeek en Yuverta zich kunnen oriënteren op verschillende beroepen. Er komen ruim 200 beroepsbeoefenaars, uit diverse sectoren. U kunt daar ook bij zijn!

U wilt jongeren helpen bij het maken van keuzes voor de toekomst. Als beroepsbeoefenaar vertelt u tijdens het Beroepenfeest op 10 februari over uw werk. U maakt leerlingen enthousiast voor uw vakgebied. Bij een goede match op het Beroepenfeest, maken leerlingen met u een afspraak voor de Doe Dag op 24 februari. Die dag komen zij bij u op werkbezoek om uw werkplek te zien en uw werkdag te ervaren.

We willen onze leerlingen zoveel mogelijk keuzes aanbieden, in verschillende sectoren en op verschillende uitvoerende niveaus.

Bent u metselaar, kapper, keukenmonteur, fysiotherapeut, loodgieter, acteur, banketbakker, gastvrouw, geluidstechnicus, meubelstoffeerder, conducteur, carrosseriespuiter, nagelstyliste…? Of werkt u bij een bank, een zorginstelling, een hotel, een tuincentrum, de brandweer, de kinderopvang, een dierenwinkel, een schoonmaakbedrijf, een museum, een apotheek, een benzinepomp, een woonwinkel, een bibliotheek of staat u wekelijks op de markt…..? Álle beroepsbeoefenaars zijn welkom!

U kunt aanmelden via deze link: Klik hier