Brugklaskamp

Afgelopen week zijn alle eerstejaars met elkaar op kamp geweest. Na het grote succes van het zeilkamp dat vorig jaar voor de derdejaars georganiseerd was zijn we dit jaar wederom naar zeilschool ‘De Kikkert’ in Lemmer afgereisd.

We hebben vier fantastische dagen gehad waarin we iedere dag hebben gezeild op verschillende soorten boten. Naast het zeilen waren er verschillende andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: waterskiën in Sneek, tuben achter een boot en trefballen voor het avondeten.

Iedere avond sloten we de dag af met een leuke activiteit en een kleine disco. De laatste avond bestond natuurlijk uit een bonte avond waar iedereen aan mee deed en diverse acts werden opgevoerd. Aansluitend was er een disco en hebben we nog even onze dansmoves geoefend.

Het was een hele waardevolle week waarin we elkaar allemaal goed hebben leren kennen. Op de terugweg hoorden we leerlingen tegen elkaar zeggen: ‘wij hebben elkaar goed leren kennen en zijn nu echte vrienden’. Dan weet je dat het goed was.

Voorbeeld van afbeelding

 

Voorbeeld van afbeelding

 

Voorbeeld van afbeelding

Voorbeeld van afbeelding

 

Voorbeeld van afbeelding