Beroepenfeest

Beroepenfeest was een groot succes!

Deze week was het dan zo ver; met 110 leerlingen en 11 docenten vertrokken we donderdag na de grote pauze naar Zegveld, naar de Milandhof, voor het Beroepenfeest van Regio Woerden On Stage.
We kwamen aan bij een feestelijk aangeklede hal die was verdeeld in verschillende sectoren, die herkenbaar waren aan de kleur van de tafelrokken en ballonnen. De leerlingen kwamen binnen over de rode loper terwijl ze door de beroepsbeoefenaars met applaus werden onthaald.
Na een kort praatje vanuit de organisatie klonk er een gong en dit was het startsein voor de leerlingen om hun paspoortje erbij te pakken en op zoek te gaan naar de beroepen uit hun persoonlijke top 5. Bij de kennismakingsgesprekjes overhandigden ze hun zelfgemaakte visitekaartjes en maakten afspraken voor de Doe-dagen die in hun paspoortje zijn genoteerd. Sommige leerlingen hebben zelf 3 matches kunnen maken! De sfeer was top! Geen overtogen woord en allemaal blije gezichtjes. Als klapper viel onze leerling Manar in de prijzen omdat haar visitekaartje was geselecteerd als mooiste en origineelste.